Tekintse meg a teljes borkínálatunkat.

Classic borcsalád

Klasszikus fajták, egyedi stílus kedvelőinek

Csodálattal hódolunk ezen fajtáknak, melyek pincészetünk meghatározó, zászlós borai. Kiváló évjáratok koncentrált ízvilágot eredményeztek már a mustban, majd az ebből erjedt, finom seprőn érlelt borainkban. Ez a gondoskodás adja a kimagasló minőséget minden palack Belward Classic bornak.

Campus borcsalád

Fiatal borásztól, fiataloknak

Fiatalos, laza és könnyed a kínálatunk gerincét adó Campus borcsaládunk. Célzottan a fiatalabb generáció igényeire és ízlésére formáltunk meg. Ebben a borcsaládunkban fontosnak tartottuk az intenzív illat és zamatanyagok megőrzését. Hangulatos estékre ajánlott minőségi borok, melyek kiváló élményt nyújtanak a könnyű borok kedvelőinek.

Gyöngyöző borok

Frissesség, palackba zárva

A gyöngyözőboraink tökéletes nyári italok. De mitől is különleges ez az ital ami a pezsgő és a borok közt van félúton, egy kicsit mindkettő, egy kicsit egyik sem. Nem csupán szomjoltó, de tökéletes társaságot ad egy forró nyári délutánhoz, a fröccsnél elegánsabb de a pezsgőnél jóval közvetlenebb. Kiváló élményt nyújt a buborékok kedvelőinek.

Ivo borcsalád

A nagy társasági beszélgetésekhez

A bor társas lény, nem érzi jól magát egyedül. Van, amikor többen ülünk az asztalnál egy jót beszélgetve, ilyenkor praktikus a Magnum kiszerelésű kínálatunk, mely két palackot rejt az egyben.
Azoknak ajánljuk, akik egy különleges élményre vágynak és egy jó bort kívánnak a poharukba, amely akár bírja a szóda társaságát is

Bag in box

Érdeklődjön 3 – 5 literes Bag in Box kínálatunk után

Bag in Box kínálatunk mely környezetbarát megoldás, mivel nagyrészt újrahasznosítható anyagokból készül. Ami jó a környezetnek, hasznos a borfogyasztóknak is, hiszen a felnyitott csapot használat után bármikor visszazárhatjuk, így higiénikus körülmények között tárolható a következő csapolásig. A zacskó tartalma levegővel nem érintkezik, így a bor illata, zamata és minősége nem változik meg.

Szeretne friss információkat kapni? Iratkozzon fel hírlevelünkre!